Over ons,

In 1993 zijn Herbert & Hennie Analbers en Bianka Analbers (Oldenkortte) een winkel in witgoed begonnen met de naam Analbers Witgoed. We worden door onze klanten ook wel “een begrip in Almelo” genoemd wanneer het gaat om onze service/reparatie-dienst en onze winkel. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij, in oktober 2018, ons 25 jarig bestaan mogen vieren.

 

De voorliefde van witgoedapparaten heeft Herbert van zijn vader overgenomen. Herbert zijn vader (Hennie) was al jaren actief met het repareren van witgoed apparaten. Dit was een hobby van hem. Hij deed dit, vanuit zijn eigen schuur, voor familie en vrienden. Nu springt vader Analbers (inmiddels pensioengerechtigd) nog bij daar waar het nodig is.

Analbers Witgoed heeft op 15 november 1993 haar deuren geopend aan de Nieuwstraat in Almelo. In het begin repareerden Herbert en zijn vader Hennie wasmachines en wasdrogers en ander witgoed. Deze gebruikte apparaten werden in de winkel verkocht.  Na 10 jaar is ons bedrijf verhuisd naar de Rietstraat te Almelo. Op 14 april 2001 hebben wij de deuren van ons huidige pand aan de Rietstraat 237 voor het publiek geopend, waar wij nog elke dag met veel plezier voor u klaar staan.

In 2005 heeft Freie Electronics te Vriezenveen haar deuren gesloten. Zij hadden een eigen reparatiedienst. Wij hebben die servicedienst overgenomen. Sindsdien is ons team uitgebreid met nog een witgoedmonteur. Inmiddels heeft deze monteur alweer zijn 12 ½ jarig jubileum bij ons mogen vieren.

Het naast gelegen bedrijfspand is in 2010 aangekocht (250m2) van onze buren. Het pand is gemoderniseerd en er is een service-center met een magazijn gecreëerd. 

Door een steeds grotere vraag naar nieuw witgoed, hebben wij in 2013 de winkel groter gemaakt. Vanaf dat moment heeft het gebruikte witgoed plaatsgemaakt voor een ruim assortiment nieuwe wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en koelkasten.

Vervolgens hebben we In 2016 onze winkel uitgebreid en gemoderniseerd met complete nieuwe opstellingen. Zo kunnen wij een ruimer assortiment aan witgoed te tonen, maar ook inbouw-apparaten hebben een plek gekregen. Bij ons kunt u dus terecht voor aanschaf van al uw inbouwapparatuur in de keuken en tevens al het witgoed. 

Met reparaties en onderhoud van espressomachines/koffieautomaten hebben we onze servicedienst in 2017 uitgebreid. Klanten kunnen de apparaten aan de winkel komen brengen voor onderzoek of onderhoud.