Bij Analbers Witgoed kunt u terecht voor reparaties aan groothuishoudelijke apparaten en inbouw-apparatuur. Wij repareren alle merken vaatwassers, wasmachines, wasdrogers, koelkasten en vriezers. Zowel inbouw als vrijstaand.

Ook voor reparaties aan inbouw-apparatuur in uw keuken zoals; ovens, (combi)magnetrons, kookplaten en afzuigkappen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Tevens repareren wij koffieautomaten en espressomachines (inbouw en vrijstaand). Ook stofzuigers kunt u komen brengen. U hoeft nooit lang te wachten op een monteur, die het apparaat bij u thuis kan repareren of na vakkundig onderzoek eerlijk advies geeft om van reparatie af te zien.

Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen een afspraak met één van onze monteurs in te plannen. Ook wanneer de garantieperiode verlopen is of als u het apparaat bij een andere winkel gekocht heeft, staan wij voor u klaar. 

Door jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing kunnen wij een reparatie of onderzoek in korte tijd afhandelen.

Wilt u meer informatie over onze reparatiedienst ? Neem dan contact met ons op; via het onderstaand formulier, telefonisch of kom in onze winkel.
 

 

contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Prijsopgave Inmeetservice Bezorgservice Montageservice Serviceplan Reparatieservice Andere vraag Afspraak maken

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.